fredag 4 april 2008

Undersökningen om OS i Kina avslutad

Fyra personer röstade i undersökningen om det är ok att ha OS i Kina. Fyra röster och fyra olika svar: Ja 1; Nej 1; Kanske 1; Vet ej 1.

Detta visar att åsikterna är många kring den mycket omdebaterade och etiska frågan. Kina har mycket att bevisa, om de nu kan det. Jag vet inte. Vad tror du?

2 kommentarer:

Pia sa...

Vilken fin blogg du har Cecilia. Rikitgt imponerad. Håller den uppdaterad dessutom, ännu er imponerande. Själv har jag inte fått någon spontanitet kring skrivandet, känns ganska pliktskyldigt många gånger...

Jag hade röstat NEJ till OS i Kina om jag kunnat. Om inte denna massiva uppmärksamhet kring Tibet-frågan ger resultat nu undrar jag om den någonsin kommer att kunna lösas. Varför skulle inte idrotten kunna användas för ett politiskt ställningstagande? Vore väl på tiden att idrottsvärlden engagerar sig i något utanför den egna lilla sfären...

Cecilia sa...

Tack för titten Pia! Ja, det där med OS i Kina är verkligen kontroversiellt. Kan hålla med om att alla borde göra vad de kan för att få hörhållandena i Kina att ändras. Idrottsvärlden borde kunna göra sitt till.