måndag 17 mars 2008

Vem läser min blogg?

Jag sitter och surfar runt på alla bloggar i Grön 2 och upptäcker att många inte har fått igång sina eller så är de inte uppdaterade. Förmodligen är det så att man inte har tid att sitta och blogga men kanske är det så att man inte tror att någon läser den? Skulle man anstränga sig mer om man visste att någon läser bloggen? Vad tror du?

Skriv därför gärna en rad! Det är roligt att veta vem som är här :-)

/Cecilia

3 kommentarer:

Kerstin Lindfors sa...

Hej!
Jag gör samma samma sak, funderar över vad det beror på att alla inte kommit igång.
Dessvärre tickar klockan , utbildningen har nått halvtid, den som inte visar sig mer aktiv /svarar på mina påminnelser åker ut med ändan före ;-)...ja nästan i alla fall.
Vad upptäcker du att du får ut av bloggandet?
Ps har röstat...DS

Cecilia sa...

En bra fråga...vad får jag ut av bloggandet? Jag får visa vad som händer i mitt yrkesliv (i denna blogg) och på Stavsborgsskolan (de internationella utbytena). Det är roligt att någon är intresserad av att läsa det jag skriver. I vanliga fall är det ju jag som läser elevernas texter och ger kommentarer. Hmmm...lite "Se mig-mentalitet" kanske :-) Det behovet har vi nog alla lite till mans.

Kristina sa...

Hej Cecilia!
Jag läser med nöje din blogg! Säkerligen skulle många lägga ner mer tid och energi på bloggen om det visade sig att andra tar del av den.
Jag ser framemot att få fortsätta följa dina projekt och tankar på denna sida.
Glad påsk! /Kristina